ACTUEEL

Allerzorg neemt Centrum Wijkverpleging over

Allerzorg uit Woerden neemt per 6 februari Centrum Wijkverpleging over. Allerzorg biedt alle zorgmedewerkers van de failliete Amersfoortse zorgorganisatie een baan aan.

Centrum Wijkverpleging levert zorg in regio’s Utrecht, Flevoland en Gelderland en werd in januari failliet verklaard. "Het is heel fijn dat wij de medewerkers en cliënten continuïteit kunnen bieden en daarmee een einde maken aan een onzekere periode", zegt Roy Rempe, bestuurder van Allerzorg. "Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s bij Allerzorg en zijn blij dat cliënten kunnen rekenen op een vertrouwd gezicht."

Zowel cliënten als medewerkers zijn inmiddels geïnformeerd over de overname.

Allerzorg is een landelijke zorgorganisatie die specialistische zorg en ziekenhuis verplaatste zorg thuis biedt op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, begeleiding, wondzorg & dermatologie, infusietherapie, palliatieve terminale zorg en specialistische zorg. Onder de naam 'Wonen bij September' wordt in kleinschalige woonprojecten zorg geleverd aan ouderen met geheugenproblemen. 

Orpea

Onlangs werd bekend dat Allerzorg op haar beurt mogelijk wordt overgenomen door het Franse zorgconcern Orpea. De NZa en de ACM hebben de plannen voor overname van Allerzorg en September goedgekeurd.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top