ACTUEEL

Psychiater versterkt top Lentis en Van Mesdag-kliniek

De raden van toezicht van Lentis en de FPC Dr. S. van Mesdag hebben Arien Storm met ingang van 1 juli 2019 benoemd tot lid van de raden van bestuur van beide instellingen. Psychiater Storm wordt verantwoordelijk voor behandelzaken.

Storm (49) werkt sinds 2017 als psychiater bij Lentis. Aanvankelijk richtte ze zich op de inhoudelijke vernieuwing en verbetering van begeleid wonen en langdurige zorg. Sinds september 2018 werkt ze aan het veranderprogramma waarbij het ggz-aanbod van Lentis opnieuw wordt ingericht met het oog op de huidige maatschappelijke context.

Loopbaan

Storm begon haar loopbaan als kinder- en jeugdpsychiater en manager in een kliniek voor adolescenten bij Accare. Hier werkte ze aan het verminderen van dwang en drang. Het gebruik van de isoleercel daalde van 250 separaties per jaar naar nul separaties.

Na deze periode werkte zij als inhoudelijk manager aan de verdere ontwikkeling van 12 FACT-jeugdteams in de vier noordelijke provincies. Van 2012 tot 2016 was zij directeur behandelzaken bij Accare, vanuit welke functie zij zich bezig hield met de transitie van de jeugdzorg.

Arien Storm

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top