ACTUEEL

Trots werpt zich op thuiszorg

Trots op Nederland (Trots) in Gouda gaat klachten verzamelen over de thuiszorg in de gemeente. Volgens de gemeenteraadsleden van Trots levert de aanbesteding van huishoudelijke hulp onrust op. Dat meldt RTV West.

Nieuwe aanbestedingsronde

De gemeente heeft de huishoudelijke hulp opnieuw aanbesteed vanwege  “leveringsproblemen van de leverancier Vierstroom in 2007 en 2008”, zo schrijft het college van burgemeester en wethouders in reactie op vragen van Trots.

Klachtenlijn

Trots vindt dat de sociale en emotionele band tussen zorgverlener en zorgvrager door de nieuwe aanbesteding wordt verstoord. Trots opent een klachtenlijn. De telefonische klachten worden gebundeld met klachten per post en e-mail aan aangeboden aan de gemeente Gouda, weet RTV West.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top