ACTUEEL

Martin van Rijn nieuwe voorzitter De Groene Zaak

Martin van Rijn nieuwe voorzitter De Groene Zaak

Martin van Rijn, voorzitter van het Executive Committee (CEO) van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM, is vanaf maandag de nieuwe voorzitter van het duurzame ondernemersplatform De Groene Zaak. Hij volgt Roger van Boxtel op die aftreedt vanwege zijn toetreding tot de Eerste Kamer voor D66.

Martin van Rijn

Martin van Rijns uitgebreide maatschappelijke netwerk en uitgesproken visie op de verduurzaming van de Nederlandse economie vormden voor de meer dan honderd partners van De Groene Zaak aanleiding hem tot nieuwe voorman te kiezen.

Roger van Boxtel

Roger van Boxtel heeft inmiddels formeel zijn voorzitterschap neergelegd. De Menzis-voorzitter heeft zich actief bemoeid met het vinden van een opvolger. “De Groene Zaak staat inmiddels stevig op de kaart. Het gaat er nu om de slagkracht van duurzaam ondernemen te vergroten. Ik ben ervan overtuigd dat Martin van Rijn een man is die deze missie actief gestalte kan geven. Ik draag het voorzitterschap van De Groene Zaak in vol vertrouwen aan hem over”, aldus Van Boxtel.

De Groene Zaak

De Groene Zaak is in februari 2010 van start gegaan en is uitgegroeid tot een groot platform van duurzame koplopende organisaties in Nederland. Onlangs nog traden DHV, Strukton Groep en Van Wijhe Verf BV– Wijzonol Bouwverven  toe, waarmee de lobbyorganisatie de mijlpaal van honderd deelnemers passeerde.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top