ACTUEEL

Bergman neemt VisionClinics over

Zelfstandige kliniek Bergman Clinics heeft VisionClinics overgenomen. Met ingang van 1 januari maken de zes vestigingen van de ooglaserkliniek deel uit van Bergman Clinics.

In praktijk verandert er voor de cliënten van VisionClinics weinig, laat Bergman in een persbericht weten. Alle vestigingen die momenteel nog uitsluitend ooglaserbehandelingen verrichten zullen worden voortgezet of waar mogelijk worden uitgebreid. Ook blijven de oogartsen die nu voor VisionClinics werken in dienst. Daarnaast start Bergman Clinics onder de naam Kliniek voor Oogzorg met het aanbieden van het volledige pakket van oogheelkundige behandelingen. Het eerste grote aandachtsgebied is de behandeling van staar.

Specialisatie

“Oogheelkunde wordt het volgende terrein waar we  de hoogste kwaliteit gaan leveren tegen duidelijk lagere kosten”, licht Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics, de uitbreiding van het behandelaanbod  toe. “In een tijd dat  zorg steeds belangrijker wordt en de wensen van de zorgconsument stijgen, is het van belang dat ondanks grote druk op de kosten veel beter wordt gepresteerd. Door onze strategie van specialisatie hebben we inmiddels bewezen op een aantal terreinen van zorg dit echt waar te kunnen maken”

Bundeling

“Door de bundeling van krachten kunnen we veel sneller een sterke positie in de markt van verzekerde oogzorg opbouwen”, zegt Jaco Donselaar, huidig directeur van VisionClinics . “Onder de vlag van Bergman Clinics zullen wij in staat zijn onze leidende positie op het terrein van ooglaserbehandelingen nog verder uit te bouwen.”

Behandelaanbod

Bergman Clinics is in ruim twintig jaar uitgegroeid tot een zelfstandige kliniek met zestien vestigingen in heel Nederland. Het behandelaanbod loopt uiteen van cosmetische chirurgie, spataderzorg en dermatologie tot orthopedie, wervelkolomchirurgie, maag-, darm- en lever-onderzoek en cardiologie. De VisionClinics directie oogarts Michiel Luger en Jaco Donselaar zullen ook de directie vormen van de nieuwe Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top