Artikel

Jan de Vries

Jan de Vries was tot en met 16 juni 2010 Kamerlid en zorgwoordvoerder voor het CDA. Hij start per 23 augustus 2010 als directeur van MEE Nederland.

Loopbaan De Vries

De Vries was vijf jaar lang gemeenteraadslid in Graafstroom en drie jaar lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. In het provinciebestuur was hij ondermeer financieel woordvoerder en fractiesecretaris.

De Vries volgde een economisch-juridische studie aan de HEAO in Utrecht en studeerde vervolgens af in privaatrecht en staats-en bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie was De Vries bestuurslid van de CDA-Kamerkring Dordrecht en voorzitter van de CDJA-werkgroep Justitie en Binnenlands Bestuur.  Vanaf 1989 werd hij persoonlijk medewerker van CDA-Kamerlid Helmer Koetje.

De Vries heeft onder meer gewerkt als secretaris van het College van Bestuur en later ook Hoofd Studentenvoorzieningen van de Ichthus Hogeschool In Rotterdam en later ook Den Haag. Daarna werd hij algemeen directeur van de Ichthus Holding B.V.  en Holding INHOLLAND B.V.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top