• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    In de juiste toepassing werkt HCQ in combinatie met C en D en zink suppletie wel degelijk dat heeft de huisarts Rob Elens onlangs bewezen .
    Dit medicijn wordt zelfs door de WHO als 100% bewezen effectief gekenmerkt. Bij 1.5 miljoen mensen zijn er slecht 135 mensen die een bijwerking vertoonde. Hoe kan het toch dat er zoveel mis is gegaan met de berichtgeving en aanpak . In 2003 ging het SARS-covid-1 de wereld rond en veroorzaakte het acute respiratory distress sydrome. Volgens de WHO waren er maar 770 doden wereldwijd. Sinds 2003 zijn er nog 2 andere virussen viraal gegaan 7 tot 15% van de wereldbevolking was daarna immuun vor dit virus en heeft dus antilichamen. Er was al groepsimmuniteit voordat covid 19 verscheen. In Ierland alleen waren er al 400.000 inwoners met antilichamen . Er was dus al groepsimmuniteit. Kortom het verschijnsel was bekend . Want ze hebben HCQ ook gebruikt bij SARS waar het effectief was gebleken. Als overheden de gezondheidszorginstanties voor volksgezondheid hadden gezorgd,dan hadden ze gemeld, ja er komt een virus aan neem vitamine C en D en zink met HCQ binnen handbereik in geval van immuniteitsproblemen. In al die 17 jaar is er geen vaccin tegen coronavirus. In 2003 verwachtten men een wereldwijde uitbraak van SARS en die kwam er niet. Aldus professor dr.Dolores Cahill. Zij was betrokken bij de ontwikkeling van een vaccin tegen meningitis B (in Afrika) ,EU-gefinancierd ze onderzochten het meningitis -eiwit en dit alleen was op zichzelf in staat om een immuunrespons op te wekken dus er was geen hulpstof (adjuvans) nodig .Dit is gepubliceerd. Vroeg in februari van dit jaar heeft ze met een netwerk van mensen die bezig zijn met de veiligheid van vaccins en hulpstoffen gewerkt . En met mensen die met SARS en andere virussen hadden gewerkt. Prof. Dolorus werkte samen met een arts die het Witte Huis adviseerde speciaal over protocollen voor preventie en behandeling zoals hydroxychoroquine .
    Het is dus een onderzoek waard of Markt de Boer en andere ziekenhuizen het juiste behandelprotocol hebben toegepast in een vroeg stadia van een positieve uitslag bij een covid 19 test.
    Daar komt bij dat genoemde huisarts Rob Elens in de eerstelijnszorg bewezen aantoonbaar succes heeft gehad, waardoor patiënten de gang naar een ziekenhuis IC bespaart zijn gebleven .