• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. Anja van Dijk

  Dat skipr zich laat lenen voor een pollitiek steekspel rond de cao onderhandeling is niet onverwachts, alhoewel verwerpelijk . Wat er werkelijk gebeurde? Hier is een heel smerig spel gaande. Er lag een beter bod op tafel waar urenlang over gesproken is en waar men zo goed als uit was. Wat in ieder geval ging over 15 % en wat reden genoeg was om voor te leggen aan de leden. NVZ heeft dit op het allerlaatste moment ingetrokken. Vernekd de juiste feiten Skipr en wees geen baprater van de NVZ.

 2. Olaf Wijman

  Zorgmedewerkers huisartsen CAO moeten genoegen nemen met 4,3%! Mager en ongelooflijk. Waarom? Zo ga je het werken in de 1ste lijn extra stimuleren maarnietheus.

 3. Ronald van de Ven

  Eenzijdige berichtgeving; de auteur laat zich met dit stuk ‘gebruiken’ door de NVZ met de heer Melkert voorop. Klinkt allemaal erg mooi zoals het gebracht wordt maar helaas is de realiteit anders.
  Indien alle aspecten van het voorstel meegenomen zouden worden in het artikel zou de toon volledig anders zijn. Het salarisvoorstel geldt bijvoorbeeld slechts voor een deel van de medewerkers; hoeveel je erbij krijgt is afhankelijk van je huidige loon (was vorige keer ook al zo). Daarnaast nog enkele onsmakelijke voorstellen welke niet benoemd zijn in het artikel maar wel een ander licht op de zaak werpen. Onbegrijpelijk dat jullie je hiervoor laten gebruiken.