• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Olaf Wijman

    Hadden we maar een minister van Volksgezondheid met kennis van zaken en die wel door zou pakken en de broodnodige acties zou uitvoeren. En die het afbraakbeleid van de afgelopen jaren onder aanvoering van Rutte/VVD zou ‘reversibelen’. Zou er nog één iemand die werkt in de gezondheidszorg op een Rutte/VVD stemmen?

  2. wulf@mede-menszijn.nl

    Als je een beroep doet op zorg bij epidemieën, pandemieën, dan wordt het je haast kwalijk genomen dat je de ‘reguliere zorg’ (staaroperaties, nieuwe heupen en knieën, wat het verdienmodel van ziekenhuizen steeds was) in de weg ligt. Het wordt je dan kwalijk genomen dat je dan gebruik hebt gemaakt van de vrijheid in dit land van je wel of niet laten vaccineren. En wie kan er überhaupt nog voor je zorgen? Professionals in die hoek rennen weg omdat ze vinden dat hun overbelasting met geld goed gemaakt moet worden waarvan ze te weinig krijgen.