• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

  1. A van Hal-Gort

    Het lijkt een super initiatief. Maar dit is de reden dat de beroepsgroepen niet BIG geregistreerd worden. Een kwalijke ontwikkeling om tekorten op deze manier op te lossen. Waar eerder mensen het vak moesten leren in drie jaar en verpleegkundigen al een goede basis hadden om in een operatieafdeling aan het werk te gaan worden nu leerlingen aan het werk gezet en zonder enige werk of levenservaring aan een operatietafel gezet. Ja nood breekt wetten maar dit moet de reden zijn dat onze beroepsgroepen niet big geregistreerd worden. Wel het werk uitvoeren maar de verantwoordelijkheid wordt met deze constructie elders gelegd.

  2. A van Hal-Gort

    Het lijkt een super initiatief. Maar dit is de reden dat de beroepsgroepen niet BIG geregistreerd worden. Een kwalijke ontwikkeling om tekorten op deze manier op te lossen. Waar eerder mensen het vak moesten leren in drie jaar en verpleegkundigen al een goede basis hadden om in een operatieafdeling aan het werk te gaan worden nu leerlingen aan het werk gezet en zonder enige werk of levenservaring aan een operatietafel gezet. Ja nood breekt wetten maar dit moet de reden zijn dat onze beroepsgroepen niet big geregistreerd worden.

  3. A van Hal-Gort

    Het lijkt een super initiatief. Maar dit is de reden dat de beroepsgroepen niet BIG geregistreerd worden. Een kwalijke ontwikkeling om tekorten op deze manier op te lossen. Waar eerder mensen het vak moesten leren in drie jaar en verpleegkundigen al een goede basis hadden om in een operatieafdeling aan het werk te gaan worden nu leerlingen aan het werk gezet en zonder enige werk of levenservaring aan een operatietafel gezet. Ja nood breekt wetten!