• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. P B

  Dit artikel is echt onzin…. Ik heb Hydroxychloroquine gebruikt in combinatie met Zink en Vitamine D en Vitamine C ….. ik was binnen 4 dagen genezen van COVID19 …. en zo als ik duizenden andere …
  de brief die rondgaat is geschreven door een specialist en meer dan 200 nederlandse huisartsen ondersteunen het ook hier in Nl.
  Verder in de 25 landen buiten europa waar de hydroxychloroquine gebruikt word is aan te merken dat in vergelijking met nederland waar het niet word gebruikt er 80% minder opnamen in ziekenhuizen en 80% minder doden te betreuren vallen..dus dit artikel klopt niet met de daadwerkelijke gang van zaken ….

  • Bert Beentjes

   U heeft volledig gelijk P B.

 2. Bert Beentjes

  Ik vindt dat de NHG zich in dit dossier ook weer heel negatief laat zien. Afdoende bewijs van goede werking van hydroxychloroquine en zink is beschikbaar. Dat wordt niet op adequate wijze door de NHG weerlegd.
  De kern van het huisartsberoep is onderzoeken en per geval beoordelen wat gedaan moet worden. Dat de NHG dat bij covid19 wil ontraden is een rechtstreekse ondermijning van het beroep van huisarts en druist tegen de medische eed in.
  Dus gewoon toepassen dat hydroxychloroquine en zink en als wat aangepakt moet worden dan is dat de NHG.