• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. HB

  Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen. Het wordt bij de mens met name gebruikt tegen rivierblindheid, zoals in Afrika en India. Daar komt nauwelijks Covid voor.
  Japan had zich slaafs gehouden aan alle voorschriften van de Big Pharma, inclusief quarantaine, tracering van contacten, maskering, sociale afstand, maar uiteindelijk had de pandemie hen hard getroffen nadat ze in mei 2021 waren begonnen met agressieve vaccinatie. De resultaten zagen er aanvankelijk goed uit, maar half juli begonnen ze weer te stijgen en op 6 augustus bereikten de gevallen een nieuw historisch hoogtepunt en bleven stijgen.

  Op 13 augustus werd Ivermectine als behandeling toegelaten en na 2 weken begonnen de gevallen te dalen. In feite zijn ze nu met 99% gedaald ten opzichte van de piek.
  In Japan kunnen artsen het nu zonder beperkingen voorschrijven, en mensen kunnen het legaal uit India kopen. Japan is een land waar 72,5 procent van de inwoners volledig gevaccineerd is.
  Ivermectine is goedkoop, heeft de nobelprijs gewonnen en heeft nauwelijks bijwerkingen. Maar daar schiet de farmacie niets mee op. Dus liever een nieuw duur geneesmiddel (waarvan Ivermectine een bestanddeel is), met bijwerkingen en de vraag of het werkt. Wie houdt wie nu voor de gek?