Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  Is het niet onbegrijpelijk dat na maanden van allerlei zinloze niet medische wetenschappelijk bewezen feiten, als; lockdowns, avondklok, mondkapje,1.5 meter. opsluiting , winkelkarretjes en mandjes poetsen, zeer toxische hand middelen , angst hypnose door media, foute testmethode, nog zoveel artsen zich laten meeslepen door professionele angst waarvoor juist de niet professie zelf , maar de overheden verantwoordelijk zijn?? Intussen komen er steeds meer klachten en berichten dat artsen patiënten met bijwerkingen van de genetische experimentele injectie gegeven behandeling letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Men weet dat de bijwerkingen er niet om liegen ,de video beelden die daar over zijn laat schokkende realiteit van drie mensen (zorgmedewerkers) die expliciete vaccin voorstanders waren. OUTRAGEOUS: Mainstream doctors are REFUSING to see or treat vaccine-damaged patients because the dont want to get involved in controversial diagnose NaturalNews.com; htt://thehighwire.com/videos/the-dont-want-to-see-people-like-us/).
  Het is verbijsterend dat op deze discutabele gronden medische apartheid en een voorwaardelijke samenleving wordt geïmplementeerd.
  Worden schieten te kort met als ook nog blijkt dat in Nederland vroeg behandeling uit alle macht wordt tegengewerkt met de smoes dat er geen wetenschappelijke onderbouwing voor zelfs (off-label) gebruik en dit zelf kan leiden tot bestuurlijke boetes ?
  In welk land zijn wij terecht gekomen?
  Invermectine (vgl .Hydroxychloroquine) verlaagt de virusreplicatie met factor 1000 . Artsen en economen zeggen dat tienduizenden levens hadden kunnen worden gered als onderzoek naar Covid -19 behandeling niet was onderdruk met juist wel deze genoemde wetenschappelijk werkende middelen.
  Opnieuw de vraag wat moet een arts zijn geweten aandoen om hier aan mee te werken.???