• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

 1. Olaf Wijman

  Ben bang dat dit (demissionaire) kabinet nog veel meer hele foute beslissingen heeft genomen hoogstwaarschijnlijk ten koste van veel mensenlevens, gezondheids-, economische en nog een aantal andere schades. De vraag is of dit zo maar ongestraft mag blijven.

 2. Olaf Wijman

  Maurice van den Bosch
  CEO OLVG
  13 uur geleden op Linkedin:
  De crisis leert ons met harde hand hoe belangrijk het is extra te investeren in cruciale sectoren als onderwijs, politie en zorg. Alleen als we de publieke sector versterken met mensen, nieuwe infrastructuur en technologie (in de hele keten) komen we hier doorheen. Anders wordt het elk najaar een lockdown. Er blijven nieuwe varianten komen, en de vaccinatiegraad kan hoger maar is met 86% in de voorhoede van Europa.
  Wat noodzakelijk is: budget en plannen in een nieuw #regeerakkoord. Ben oprecht benieuwd? En leren van eerdere vergissingen om niet door te pakken op gemaakte plannen 👉🏼 https://lnkd.in/dSzndgFh In een lockdown zijn kinderen, scholieren, ondernemers, wachtende patiënten en eenzame ouderen, het echte kind van de rekening.