• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. Frank Conijn

  Ik herhaal het nog maar een keer: als men van meet af aan een zeer brede controle van het coronatoegangsbewijs (Ctb) had ingevoerd, ook op o.a. het werk, en op tijd was begonnen met de boosterprikken, hadden we nu waarschijnlijk geen lockdown nodig gehad. Het werk staat in de top 3 van besmettingsplaatsen.
  .
  En het Ctb had dan waarschijnlijk gewoon op basis van 3G kunnen blijven bestaan, want ongevaccineerden worden het meerdere keren per week moeten testen op een gegeven moment wel zat.
  .
  Verder zijn in Israël de vaccinatiecijfers omhoog geschoten nadat de regering de leiders van de orthodoxe joden had overgehaald om hun achterban op te roepen zich te laten vaccineren.
  .
  Dat zou de Nederlandse overheid ook moeten proberen t.a.v. de religieuze leiders hier, want de gereformeerden en etnisch allochtonen zijn zwaar ondervertegenwoordigd in de vaccinatiecijfers en zwaar oververtegenwoordigd in de ziekenhuisopnames.