Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. zorg

    Het is werkelijk verbazend dat uit wetenschappelijk oogpunt artsen ( eed van hippocratisch) deze corona app kennelijk als betrouwbaar kwalificeren.
    Op alle fronten blijkt de verhaallijn eenduidig het coronageluid in al zijn angst vormen moet overeind blijven kosten wat het kost. Tegenspraak wordt onmiddellijk afgestraft, gecensureerd en verwijderd. Immers dit media regime aangestuurd door de overheid roept in zich zelf al geen transparant en betrouwbaar beeld op. Voorts is waarde van de RT-PCR test ,zoals bijna iedereen in virologische wetenschap weet, nul. De test is niet in staat de definitieve aanwezigheid van een SARS-CoV–infectie aan te tonen. De vraag zou hier eerder moeten zijn is het op grond van deze bevindingen. A. Is het zinvol om de bevolking te vaccineren? En B. kan vaccinatie eigenlijk wel infectie voorkomen? Ook hier lijkt in de afgelopen 12 maanden een tweedeling te zijn ontstaan .Artsen die grote bedenkingen hebben in de huidige aanpak in al zijn vormen (lockdowns 1.5 meter mondkapje etc.) En zij die zonder verder onderzoek het RIVM en SMT beleid volgen. Is dit angst voor carrière of maatschappelijke positie om niet meer vragen te durven stellen over nut en (wetenschappelijke onderbouwing), toezicht op veiligheid, werkzaamheid korte en lange termijn ? wie het weet mag het zeggen?