• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. Arne van Oranje

    Als de PostNL management manier van omgaan met je werknemers (zorgverleners) en onderaannemers (zorgaanbieders) nog verder in de zorg sijpelt voorzie ik echt een zorginfarct in de komende jaren.
    Het aanstellen van deze commissaris bij Menzis toont alleen maar aan dat de beloftes van de politici voor het willen afschaffen van de marktwerking in de zorg haaks staat op de visie van de zorgverzekeraars.
    Maar ja, politici die nu pas roepen dat marktwerking in de zorg moet stoppen zeggen niks over waar die marktwerking eigenlijk een pseudoniem voor is, bezuinigingen! Want ook al halen ze het woord marktwerking weg uit de zorg, bezuinigen zullen de beleidsmakers blijven doen op de zorg. En daar bedenken ze wel weer nieuwe terminologie voor.
    Zorg is mensenwerk en dat kost geld, je kunt maar zoveel taken automatiseren in de zorg zonder de menselijke maat te verliezen.