• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. Wilphia van den Berk

  Dit kan toch niet waar zijn. Zo triest, het hele land staat ongeveer op omvallen, wij zouden de pandemie toch samen doorstaan? Er is nog maar weinig over van samen, mensen die corona hebben gehad en moeten revalideren krijgen te horen dat 50 behandelingen vergoed worden NA betaling van het eigen risico.. En dat terwijl iemand vanuit de aanvullende verzekering 15 behandelingen vergoed mag krijgen maar die behandelingen mogen daar niet voor gebruikt worden 🤨. Waarom , waar gaat het mis in dit land..

 2. martin@groesz.nl

  Schokkend… dit is maatschappelijk geld, ons geld.

  Hallo zorgverzekeraar(s)… ?!
  Hoe verkoop je dit aan ons als verzekerden en burgers terwijl jullie nog geen cent geïnvesteerd in gezondheid en preventie… ?!

  Hallo politiek… ?!
  Hoe gaan jullie – een paar dagen voor de verkiezingen – ervoor zorgen dat we ons geld in de komende decennia wèl gaan besteden aan gezondheid en welzijn van burgers?!

  Hallo burgers van Nederland…?!
  Hoe gaan wij er met elkaar voor zorgen dat de bestaande politiek bestuurlijke orde wordt vervangen door ‘iets’ wat op korte èn lange termijn gezondheid, welzijn en samenredzaamheid is gericht…?! Als we dit stilzwijgend of licht mokkend blijven aanvaarden verandert er NIETS de komende jaren.

 3. Frans Fakkers

  Dit is nu het resultaat van Marktwerking die zo nodig eind jaren 90 moest worden ingevoerd met name door VVD. Het leverde allerlei baantjes op als raden van toezicht. De kruisverenigingen waarin de bevolking elkaar hielp met de wijkzuster als spil in de Wijk, moesten ook weg. Verdienmodellen daar ging het om voor een beperkte club.
  Hier zijn geen woorden voor te vinden. En dit is nog maar het topje van wat we zien.