ACTUEEL

Klinisch geriater Paul Jansen opleider van het jaar

Klinisch geriater Paul Jansen is tijdens de geriatriedagen 2012 uitgeroepen tot opleider van het jaar. Jansen kreeg de meeste stemmen bij de landelijke verkiezing die onder de AIOS klinische geriatrie gehouden werd.

Over Paul Jansen werd gezegd dat hij erg betrokken is bij de geriatrische zorg en bij het opleiden van de AIOS en de co-assistenten. De AIOS voelen zich gesteund, hij geeft constructieve feedback en besteedt veel aandacht aan voortgangsgesprekken. Op het gebied van de wetenschap wordt hij gezien als een rolmodel.

Waardering

Uit de enquête blijkt dat de opleiders zonder uitzondering door hun AIOS gewaardeerd worden om hun enthousiasme voor de geriatrie en de opleiding. Opleiders zijn vaak een rolmodel. Daarnaast waarderen de AIOS het zeer als er aandacht is voor problemen op het gebied van opleiding, maar ook op persoonlijk vlak.

De verkiezing voor de opleider van het jaar werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de junior vereniging van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top