ACTUEEL

Directeur Peter Niesink stopt bij NVvP

Directeur Peter Niesink stopt bij NVvP

Peter Niesink legt op 1 augustus zijn functie als directeur bij de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) neer na een dienstverband van zeven jaar. Hij doet dit omdat hij directeur verenigingszaken bij de BOVAG wordt.

Afscheid en symposium

Op 20 september neemt hij officieel afscheid. Ter gelegenheid hiervan wordt een syposium gehouden waarin het thema 'ontwikkeling van de branche- en beroepsverenigingen' centraal staat. Dit symposium, met aansluitend een receptie, vindt plaats in Congres- en Vergadercentrum Domus Medica te Utrecht.

Peter Niesink

Peter heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van onze beroepsvereniging, zowel in de herstructurering van de interne organisatie, als het op de kaart zetten van onze vereniging in de diverse nationale en internationale beleidsoverleggen”, aldus verenigingsvoorzitter Rutger Jan van der Gaag.

De NVvP is de wetenschappelijke beroepsvereniging van psychiaters en zet zich in voor een goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland. De vereniging telt circa 3500 leden (in opleiding).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top