ACTUEEL

Velde-Katgert stapt uit bestuur Bernhoven

Velde-Katgert stapt uit bestuur Bernhoven

Manon Velde-Katgert stopt per 1 augustus als lid van de raad van bestuur van ziekenhuis Bernhoven na overleg met de raad van toezicht. Een onoverbrugbaar verschil van inzicht over het te voeren beleid is de aanleiding, meldt het ziekenhuis op zijn website.

Raad van bestuur

Velde-Katgert wil met het neerleggen van haar functie de weg vrij maken om het euvel 'zo goed mogelijk voor alle belanghebbenden op te lossen'. Velde-Katgert was sinds 1 september 2008 bestuurslid bij Bernhoven.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Michel

23 juli 2012

Als deze mevrouw echt haar functie heeft neergelegd in de zin van zelf ontslag genomen, dan heb ik respect voor haar besluit.

Ik vrees alleen dat we volgend jaar in de jaarrekening gaan lezen dat het toch niet helemaal een eigen initiatief was en ze een mooi bedragje heeft meegekregen (in de vorm van oprotpremie of salariscontinuering van een jaartje of zo).

Het zou de transparantie in de zorg sieren als ze bij dit soort persberichten meteen openheid van zaken zou geven. Nu vermoedt iedereen iets, en komt de publieke verontwaardiging weer als de jaarrekeningen nageplozen zijn door de journalisten.

Top