ACTUEEL

Kiwa Prismant en fluent Zorgadvies fuseren

Kiwa Prismant en fluent Zorgadvies zijn gefuseerd. Na een periode van intensieve samenwerking constateren de twee bedrijven dat hun dienstverlening sterk complementair is. De nieuwe combinatie sluit volgens de betrokken partijen nauw aan bij de actuele en toekomstige vragen uit de zorg.

Binnen de samenwerking doet Kiwa Prismant vooral zorginhoudelijke benchmarks. fluent richt zich met scenarioanalyses, haalbaarheidstoetsen en strategische bedrijfsplannen vooral op de bedrijfsmatige kant van de zorg. Door beide perspectieven te verenigen geven Kiwa Prismant en fluent integraal inzicht in de actuele zorgpraktijk.

Koppeling

Centraal hierin staat volgens de twee fusiepartijen de koppeling tussen gezondheidswinst enerzijds en doelmatigheid en bekostiging anderzijds. Deze gecombineerde doestelling is van grote invloed op portfoliokeuze’s, personele inzet, bedrijfsvoering en investeringen. Met hun gedeelde expertise kunnen Kiwa Prismant en fluent Zorgadvies deze kwesties naar eigen zeggen op alle niveaus inzichtelijke maken; van de behandelkamer tot branche.  

Familie

fluent Zorgadvies gaat deel uitmaken van de Kiwa-familie. De nieuwe organisatie werkt onder de juridische structuur van Kiwa Prismant vanuit Utrecht. De organisatie biedt haar diensten aan onder de naam Kiwa Prismant en Kiwa fluent. De directie bestaat uit Sjaak Peters en Geert de Kousemaeker.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top