ACTUEEL

Osira Amstelring vereenvoudigt naam

Osira Amstelring vereenvoudigt naam

Zorgaanbieder Osira Amstelring heeft haar naam per 1 mei veranderd in Amstelring.

In 2011 fuseerden de stichting Amstelring en stichting OsiraGroep tot Osira Amstelring. De fusie-organisatie zegt te hebben gekozen voor de naar Amstelring “omdat het past bij het werkgebied van de organisatie: waterrijk groot Amsterdam en de regio Amstelland-Meerlanden”.

Amstelring

Amstelring staat van oudsher bekend om haar goede thuiszorg, waar ook nu het accent meer op komt te liggen. Met de naamswijziging markeert Amstelring een strategische koerswijziging: zelforganisatie en vakmanschap zijn de drijfveren van onze betrokken medewerkers. Zij bieden vanuit sterke en zelforganiserende teams waardevolle zorg voor cliënten, tegen een betaalbare prijs voor de maatschappij. De intramurale locaties hebben grote eigenheid, zij profileren zich met de eigen naam en een ‘couleur locale’.”

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Kok

6 mei 2013

Onbegrijpelijk dat er zo ongelofelijk slecht over essentiële zaken wordt nagedacht en dus slecht wordt bestuurd. Geen sorry, geen vrijwillig ontslag, geen lessons learned. Wel in korte tijd een tweede naamsverandering doorvoeren op kosten van de gemeenschap. Geld dat voor de allerzwaksten is bedoeld.
Zoek een andere baan; verdwijn uit de Zorg.

Anoniem

6 mei 2013

De laatste rotzooi van Stadtman nu opgeruimd, wijs besluit en veel succes met Amstelring!

Top