ACTUEEL

Interimmer Laurey in vaste dienst bij ZuidZorg

Interimmer Laurey in vaste dienst bij ZuidZorg

Charles Laurey is benoemd tot lid raad van bestuur van ZuidZorg. Laurey was sinds medio december 2012 al interim lid raad van bestuur bij de Brabantse zorgorganisatie. Samen met Marc Veldhoven vormt hij het bestuur van ZuidZorg.

Laurey kwam in december 2012 op interim basis in dienst bij ZuidZorg nadat zijn voorganger Hanneke Houtzagers de organisatie na zeven weken weer verliet wegens een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Meavita

Laurey is onder andere bestuursvoorzitter geweest van Vierstroom, Meavita Nederland en Archipel en was interim bestuurder van Stichting Zonnehuizen. Sinds begin 2010 is de heer Laurey partner bij adviesbureau hict daadkracht. Dit bureau, waaraan hij verbonden zal blijven, levert advies en ondersteuning aan zorgorganisaties.

ZuidZorg is een van de grootste aanbieders van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, verzorging en verpleging aan huis, huishoudelijke zorg aan huis, voedingsvoorlichting en dieetadvisering in Zuidoost Brabant. ZuidZorg heeft meer dan 40 locaties in de regio Eindhoven en De Kempen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top