ACTUEEL

Ondernemingskamer wil onderzoek naar Slotervaart

Het Slotervaart Ziekenhuis leek bestuurder Aysel Erbudak afgelopen jaar te ontglippen. De erven van de overleden Jan Schram wisten de bestuursvoorzitter buiten spel te zetten. De Ondernemingskamer beveelt nu toch een onderzoek naar de gang van zaken.

Dat blijkt uit de uitspraak van de Ondernemingskamer van afgelopen vrijdag. De Ondernemingskamer wil concreet een onderzoek naar de gang van zaken bij de twee bv's die boven het ziekenhuis staan. Het gaat om de bedrijven Meromi Holding en Jeemer. De rechter besloot tot het onderzoek op verzoek van Aysel Erbudak, die de zaak had aangespannen. Begin juli verzocht Erbudak de rechter ook om een onderzoek. Destijds werd dat verzoek niet gehonoreerd.

Schorsing

Daarnaast schorst de Ondernemingskamer een van de erfgenamen, Pim Schram, als bestuurder van Meromi en Jeemer. Ook plaatst de rechter de aandelen die de bedrijven hebben in het Slotervaartziekenhuis tijdelijk bij een derde in beheer.

Erfgenamen

Erbudak werd na het overlijden van grootaandeelhouder Jan Schram buiten spel gezet door diens erfgenamen. Zij zetten een lening aan het ziekenhuis om in aandelen, waardoor het belang van de familie Erbudak verwaterde. Deze gang van zaken wordt door Erbudak betwist omdat haar familie van de aandelenemissie niet op de hoogte werd gesteld.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

22 oktober 2013

Gefeliciteerd Aysal! Wat een trofee! Maar we mogen niet te vroeg juichen.

De werkvloer wil dat je terugkomt en ons verlost van de terreur van de valse rotte appels die nu rond stappen met een blik van 'wij hebben gewonnen'.

Wat moet jij hebben geleden lieve meid! Maar wij staan 1000000 % achter je.
De meiden van..........X

Anoniem

22 oktober 2013

Gaat Erbudak ook opdraaien voor de schade aan een van de voormalige klinieken van zorgondernemer Winter? Sinds de aandelen door zijn is omzetverlies dramatisch. De DC groep dreigt surceance te moeten aanvragen. De emissie bij het SLZ was mede oorzaak. De een na de ander gaat eraan.

Anoniem

23 oktober 2013

Wat mij betreft zien we Aysel nooit meer terug,ze wist het mooi te brengen maar ze speelde vals spel.De Simed affaire en het oneingelijk gebruik van de ziekenhuis creditcard lieten zien dat Aysel slechts 1 agenda had: zekfverrijking.De stoelendans met de niet veel betere Erven Schram om zeggenschap is web droevige vertoning.

Conny Wiki-Wachtgeld

27 oktober 2013

Aysel is bezig het masterplan te voltooien : De Miljoenen van Jan binnen halen. De voormalige kompanen Erven Schram weten wat voor vlees ze in de kuip hebben en gebruiken middelen die passen in cultuur van Aysel en consorten. Het SLZ is ten dode opgeschreven met bestuurders aan het roer die er zo een potje van maken.

Top