ACTUEEL

Reinier Haga Groep benoemt nieuw rvb-lid

Huub Wieleman is benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Reinier Haga Groep in de functie van chief financial officer, met ingang van 1 augustus 2015. Hij volgt Gerrit Littel op, die met pensioen gaat.

Dit meldt Accountant.nl.

Wieleman was van juni 2013 tot juni 2015 bestuurslid en voorzitter van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Onder zijn voorzitterschap verscheen het rapport 'In het publieke belang', met maatregelen ter hervorming van de accountancy in Nederland. Wieleman heeft als NBA-voorzitter veel te maken gehad met de zorgsector, vanwege de problemen rondom de invoering van het nieuwe financieringssysteem in de sector.

Wieleman is verder werkzaam geweest als partner bij Arthur Andersen Accountants. Hij werd in 2002 partner bij Deloitte Nederland, waar hij jarenlang de accountancypraktijk leidde. Van 2008 tot en met 2012 was hij bestuurslid van het NIVRA, één van de voorgangers van de NBA. In december 2012 werd hij benoemd tot voorzitter van het NIVRA en na de fusie met de NOvAA volgde in juni 2013 zijn voorzitterschap bij de NBA.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top