ACTUEEL

Bestuurder Murk Westerterp vertrekt bij Liberein

Murk Westerterp treedt per 1 april 2018 terug als lid van de raad van bestuur van Liberein. Hij blijft tot de zomer nog aan Liberein verbonden om lopende projecten af te ronden, zo maakte de organisatie bekend. Westerterp vindt het "een passend moment om te stoppen".

Westerterp: "Nu de fusie tussen AriënsZorgpalet en Bruggerbosch succesvol is gerealiseerd, voelt het na zes intensieve én boeiende jaren als het juiste moment om te vertrekken. Ik kijk terug op een bestuursperiode met veel uitdagingen en veranderingen waarin we veel met elkaar hebben bereikt. De komende jaren wil ik me voor mijn pensioen nog richten op andere uitdagingen op bestuurlijk en toezichthoudend gebied."

Wim Wickering, voorzitter van de raad van toezicht van Liberein, laat weten trots te zijn op wat er de afgelopen jaren is bereikt, met de fusie als belangrijke mijlpaal. "Het realiseren hiervan en het op de rit zetten van de nieuwe organisatie, zijn in belangrijke mate mogelijk gemaakt door de inspanningen en doorzettingskracht van Murk Westerterp en zijn collega-bestuurder Elo Gramsbergen." De komende tijd gaat de organisatie op zoek naar een opvolger voor Westerterp.

Liberein is op 1 januari ontstaan uit een fusie tussen Ariëns Zorgpalet en Bruggerbosch. De organisatie werkt met name voor ouderen in Enschede. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top