ACTUEEL

CC Zorgadviseurs maakt doorstart onder eigen naam

CC Zorgadviseurs maakt per 1 april een doorstart onder dezelfde handelsnaam. Het bedrijf slankt wel af en gaat terug van 32 naar ongeveer 20 medewerkers. Vooralsnog blijft CC Zorgadviseurs gevestigd in Woerden.

Curator verkoopt bedrijfsnaam terug

“Dankzij de opstelling van de curator kunnen wij de naam CC Zorgadviseurs in de markt houden”, aldus partner Arjen Jeninga. “We hebben behalve de handelsnaam ook alle overeenkomsten, klanten en intellectuele eigendommen mogen overnemen.”

Faillissement na fusie met Prismant

CC Zorgadviseurs - eind 2009 gefuseerd met Prismant en Walvis Consulting - vroeg op 10 februari van dit jaar surseance van betaling aan en ging daarop failliet. Was de combinatie met Prismant niet de juiste match? Jeninga: “Ik vond de combinatie van data, onderzoek en advies een goede match en ik vind dat nog steeds een goed idee. Maar als Synzo hebben we niet de tijd van leven gekregen om die match de realiseren. In de toekomst zullen we die benadering zeker onderzoeken omdat we blijven geloven in facts based consultancy.” Op het waarom van de gefnuikte fusie tot Synzo wil Jeninga niet verder ingaan. De actuele ontwikkeling van Prismant als onderdeel van Kiwa wil hij eveneens buiten beschouwing laten.

Doorstart onder oude naam CC Zorgadviseurs

Adviesbedrijf CC Zorgadviseurs maakt per 1 april een doorstart:  “Zonder investeerder, en met eigen geld van de vijf partners. Dat zijn Maaike Veenvliet van voorheen Walvis Consulting en Annemieke van Ede, Roland Peppel, Marcel de Jong en ondergetekende van CC Zorgadviseurs.”  Zo lonkt er volgens Jeninga, na de ‘wrede tijd’ die het bedrijf en de medewerkers achter de rug hebben, een nieuw perspectief. “ Veel klanten zijn ons trouw gebleven. De orderportefeuille is gevuld. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top