ACTUEEL

Rechter vervangt toezichthouder De Betuwe

Er komt een onafhankelijk onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van stichting Zorgcentra de Betuwe. Dat is volgens de landelijke organisatie van cliëntenraden LOC de uitspraak van de ondernemingskamer, zo liet LOC donderdag weten. De rechter vervangt ook de voorzitter van de raad van toezicht.

Ondermaatse zorg

Cliënten van de zorginstelling Stichting Zorgcentra De Betuwe stapten naar de ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam omdat ze vinden dat de zorg “ver onder de maat” is.

Directie schiet tekort

De stichting heeft een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen, levert thuiszorg en verleent zorg aan bijna vijfhonderd personen. De centrale cliëntenraad van de instelling liet eerder bij monde van een advocaat weten dat de directie tekortschiet in het bieden van zorg en veiligheid. Ook het financiële beleid zou te wensen overlaten en daardoor zou er niet genoeg personeel beschikbaar zijn. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top