ACTUEEL

Abseilen voor beroepstrots verpleegkundigen

Tijdens de Dag van de Verpleging op woensdag 12 mei zijn zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers in de ouderen- en thuiszorg in het zonnetje gezet. De initiatiefnemers van de campagne Mijn tijd voor de zorg hebben  op 12 plaatsen in Nederland om 12 uur tenminste 12 minuten geveldoeken op gebouwen gehangen met de tekst ‘Wij bedanken iedereen die tijd maakt voor de zorg’. Op één van de locaties is het doek op ludieke wijze onthuld: verzorgende Cindy van verpleeg- en verzorgcentra Frankeland seilde ab van de Euromast in Rotterdam.

Versterken beroepstrots

De Internationale Dag van de Verpleging valt op de verjaardag van Florence Nightingale, die wordt gezien als de grondlegger van de moderne verpleegkunde.. Over de hele wereld laten verpleegkundigen en verzorgenden met kleine en grote activiteiten op 12 mei zien wat hun waarde is voor de gezondheidszorg. De dag staat in het teken van verbetering van de kwaliteit van zorg en versterking van de ‘beroepstrots’.

De campagne Mijn tijd voor de zorg vraagt aandacht voor het werk van de mensen die werken in de zorg, van zorgverlener tot bestuurder.

>> Sustainability Congres en Gala 2010 <<

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top