ACTUEEL

Cello vernieuwt raad van toezicht

Yvon ten Brummelhuis en Michel van der Linden treden per 1 januari 2011 treden toe tot de raad van toezicht van zorginstelling Cello.

Tot die tijd doen zij al mee aan de vergaderingen van de raad van toezicht en maken vast kennis met de organisatie. Cello biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking - in het noordoosten van Noord-Brabant en het zuidwesten van Gelderland.

Yvon ten Brummelhuis

Yvon ten Brummelhuis was tot voor kort lid van de raad van bestuur van Stichting Zonnehuizen in Zeist, een landelijk werkende organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Daarvoor werkte zij onder meer als voorzitter van de raad van bestuur bij Stichting Bronlaak-Heimdal in Oploo. Ze heeft zitting in twee raden van toezicht in de Jeugdzorg (Pactum) en jeugdreclassering/jeugdbescherming/pleegzorg (William Schrikker groep).

Michel van der Linden

Michel van der Linden is als bouwondernemer tientallen jaren actief geweest in de bouw en ontwikkeling van vastgoed voor de zorgsector. Van der Linden is onder meer voorzitter van de Commissie Maatschappelijk Ondernemen van de BZW (Brabants Zeeuwse Werkgevers) en lid van de klankbordgroep levensbeschouwing en ondernemen van VNO/NCW.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top