ACTUEEL

PoZoB haalt zware toezichthouders binnen

Met voormalig minister Ab Klink en oud-bestuursvoorzitter Edwin Velzel van zorgverzekeraar UVIT heeft de regionale organisatie voor ketenzorg PoZoB twee zware nieuwe toezichthouders binnen gehaald.

Vervangers

Naast Klink en Velzel treedt ook senior -onderzoeker  Niels Chavannes van het Leids Universitair Medisch Centrum  (LUMC) toe tot de raad van toezicht. Chavannes, Klink en Velzel zijn de vervangers van Guido Haijen en Henri Plagge.
 

Ondersteuning

PoZoB ondersteunt huisartsen in de regio Zuidoost-Brabant om kwalitatief goede gestructureerde zorg te geven aan mensen met een chronische aandoening. Dit doet de PoZoB ondermeer door als werkgever voor praktijkondersteuners op te treden. PoZoB heeft daarnaast een backoffice en een wetenschappelijke afdeling, waardoor zij de aangesloten huisartsen werk uit handen neemt en een gesprekspartner voor de zorgverzekeraars is. PoZoB is daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en kwaliteit van ketenzorgprogramma's voor mensen met een chronische aandoening.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Gericke

22 april 2011

Het is weer duidelijk waar de centen naar toe gaan. Wie heeft er nu enig baat bij iets zoals PoZop.
Kennelijk is er vooral geld te verdienen met allerhande aangroeisels rond de zorg. Het zijn horden met parasieten die de zorg opvreten en voor gewone simpele medische zorgverlening wordt het steeds slechter.
Als er iemand op zijn duim geklopt heeft met een hamer, is die hamer en die duim nog hetzelfde als 50 jaar geleden.
Alleen dat verband dat de dokter er rond doet kost nu 10 keer zoveel. Niet omdat het verband zo duur is, of omdat de huisarts zo duur geworden is, maar omdat door heel de zorg honderden parasieten meevreten van die simpele platgeklopte duim.

Top