• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. Goed dat er een plan ligt. Maar om het uitvoerbaar te maken zullen de covidcijfers niet hoger mogen worden dan ze nu zijn. En eigenlijk moeten ze nog verder dalen.
  .

  Ik heb daar op dit moment geen vertrouwen in. De vaccinatiegraad is nog te laag, de invloed van teruggekeerde jongeren van buitenlandse vakantie is nog lang niet uitgewerkt, en straks gaat het middelbare en hogere onderwijs weer open zonder 3G-verplichting (getest, gevaccineerd of genezen) en zonder mondkapjesplicht in de klas.
  .

  Bovendien kunnen de nachthoreca niet eeuwig dicht blijven en evenementen niet eeuwig verboden blijven. Het wordt dus tijd dat, gezien dat iedereen nu de gelegenheid heeft gehad zich te laten vaccineren, er voor toegangscontroleerbare bijeenkomsten een QR-code in de CoronaCheck-app (= 3G) gevraagd gaat worden.
  .

  De samenleving moet binnenkort weer helemaal open en de zorg moet de achterstand weg kunnen werken. Dat kan (alleen) met een vaccinatiegraad onder volwassenen van (tegen de) 100%.