• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

 1. Olaf Wijman

  Tsja, deze minister Ernst Kuipers is niet alleen hardhorend doof maar ook nog eens stekeblind in zorgland, zeker wat betreft de zorgverzekeraars die onze zorg ernstig verzieken. Over gisterenavond bij Zembla, kwam er überhaupt iets zinnigs uit zijn mond? Kuipers is totaal incompetent voor zijn functie en moet liefst zo snel mogelijk weg.

 2. wijnand van den van den berg

  30000 FTE bij zorgverzekeraars terwijl er een personreltekort is ..
  Meer tijd voor de patiënt komt met een eisen en takenpakket wat alleen maar meer tijd kost, de zoveelste wassen neus waar allerlei beleidsmakers het water bij in de mond loopt en zich (toch) weer nuttig voelen terwijl 0.0 bijdrage aan alle zorgvragen .
  De verzekeraars hebben maar een functie en dat is een buffer vormen voor de minister . Fraude bestrijding zou wsl met een simpeler financieringssysteem en een tiental data-analisten ook kunnen. DSW lijkt nog het efficiëntst te werken met een integraal huisartsentarief dat scheelt zowel bij hen als bij de huisartsen wat administratie.
  Innovatie gelden zijn ook een wassen neus en worden niet toegekend
  VWS gaat zogenaamd inzetten op preventie ( met veel inzet van geld en tijd) maar reclame voor alles wat ongezond is mag gewoon doorgaan dweilen met de kraan open ..
  Tot slot met dit zorgstelsel is de patiënt tot klant gebombardeerd dan krijg je ook klantgedrag en geen solidariteit meer