Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. zorg

    Werkelijk verbijsterend dat een dergelijk genetische spuit dat de FDA nog niet heeft goedgekeurd als een legitiem vaccin ,maar het alleen heeft goedgekeurd voor gebruik in noodsituatie als EXPERIMENTEEL VACCIN. Het is dus niet volledig goedgekeurd en het is feitelijk geen vaccin, maar een mRNA-gereedschap Dit betekend dus heel simpel dat het op jou wordt getest!! De meeste vaccin-bedrijven, farmaceutische INDUSTRIEEN, noemen dit niet eens een vaccin ,maar een besturingssysteem. Ik ga er van uit dat Bill Gates het graag zo noemt! Prof Collin van der Heiden haalde heftig uit naar minister Hugo de Jonge in Trouw over het niet juist en onvolledig informeren van de Nederlandse burgers. De Jonge eert in de Tweede kamer als in de reguliere en sociale media beweert deze minister bij herhaling, dat vaccins uit en te na getoetst zijn, en dat ze veilig zijn.
    Inmiddels weten we beter. Beweringen die aantoonbaar niet stroken met de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar deze vaccins. Nepnieuw dus.. Maar het hele erge is dat je mensen veiligheid wil bieden ie in ieder geval niet gebaseerd is op het uitvoerig testen van de COVID-vaccins die zoals eerder opgemerkt niet eens vaccins zijn ,maar genetische-manipulatie-instrumenten. 225 sterfgevallen op dit moment . Natuurlijk ligt het niet aan de vaccins . Dat lijkt vooralsnog niet bewezen , maar op z’n minst verdacht!!