• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  Dit is het zoveelste niet te controleren verhaal .
  De regering van Nederland kondigde op dinsdag 2 november jl. opnieuw corona-maatregelen af die vrijheid van de bevolking ernstig inperken. De belangrijkste verordeningen zijn dat de gehoorzaamheid maskers weer worden afgestoft en uit de kast worden gehaald en de QR code die totaal niets met onze gezondheid te maken heeft, maar wel degelijk met een oplopend dictaturale EU controle systeem ( model China) wordt uitgerold.
  De persconferentie was een groteske vertoning , compleet met leugens en weglatingen, zeker gezien hetgeen onze politici slechts een paar maanden geleden nog verkondigden. Op 28 oktober heeft Pepijn van Houwelingen in een tweede Kamerdebat aan Hugo de Jonge om de cijfers gevraagd van de injectie status van de mensen op de IC”s ( van het mensen die na 19 maanden angst indoctrinatie daar met de zoveelste injectie toch zijn beland) . De Jonge weigert ze te geven. Het wekt de indruk dat de cijfers niet bestaan, of niet compleet zijn. Of nog erger, dat er glashard wordt gelogen en er juist meer geïnjecteerde patiënten op de IC”s liggen, precies zoals in de ons omringende landen. Waarbij Israël met een hoge injectie status de kroon spant . Ook in de ziekenhuizen wordt angstvallig dit beeld van mis en niet getoonde cijfers volgehouden . Geheel volgens het RIVM protocol. Is er iets te verbergen ???
  Ja onder andere over de bijwerkingen en doden hier en elders na deze zeer risicovolle injectie. Ook dat nu deze bijwerkingen van Covid- injectie verpakt worden als risico’s van de seizoen-griep. Myocarditis en hartaanval.
  In de tijd van het normale griepseizoen, voordat Covid uitbrak- dat elk jaar tussen november en februari plaatsvond hadden de media het nooit over myocarditis of andere hartklachten in relatie tot griep. Pas toen we begonnen met de experimentele prik tegen Covid bleek myocarditis een van de dodelijke bijwerkingen te zijn van de injectie. Behalve dan dat deze bijwerkingen helemaal niet zeldzaam is. Er zijn 2.543 hartklachten gemeld bij (alleen al) het Lareb waarschijnlijk een klein deel van het werkelijke aantal na de Pfizer injecties. Ook hier houden de media en het RIVM de zaak stil. Dit kwam eveneens tot uiting bij de piloten die wereldwijd een noodlanding moeten maken omdat ze tijdens een vlucht ernstige hartproblemen ondervonden na de injectie, of mensen die een auto ongelukken krijgen nadat ze plotseling onwel worden, of de sporters , die kerngezond voor de injectie erna in elkaar zakte , de artsen en de kinderen die plotseling ineenstorten en in het ziekenhuis terecht komen met myocarditis. of zelfs direct overlijden aan hartproblemen .
  Hoelang blijft het medische establishment nog weg kijken maar vooral het RIVM de media en dit demissionair kabinet met hun volkomen onwetenschappelijke regime en dictatuur tegen hun eigen volk.