• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

  1. adejager@nieuwunicum.nl

    Ik lees veel artikelen en kranten, maar vraag mij af of alle burgers uberhapt op de hoogte zijn gesteld van een dergelijk spreekuur.nl en hoe hierover gecommuniceerd is en hier weer over geinformeerd wordt over de uitbreiding met de digitale check. Ik heb via spreekuur.nl getracht deze vraag beantwoord te krijgen maar na verzenden van de mail kreeg ik de boodschap opes er is iet fout gegaan, probeer het later nog eens. Tja mijn bericht was daarbij ook verdwenen waardor je je vraag helemaal opnieuw moet gaan stellen. Hoe gaat het werken als dit al niet werkt?
    Daarnaast kom je met dit systeem wel steeds verder af te staan van persoonlijk contact met je huisarts en nog langere wachttijden op een antwoord. En ik vraag mij af, is dit een administratieve verlichting waar we naar streven of juist weer een uitbreiding van de bureaucratische inirchting van de zorg?