• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 1

 1. zorg

  22 juli 2021
  BLCKBX – overheid offert 520.000 Levensjaren .
  Blijkt uit WOB verzoek EZK van oud CBS directeur ad interim Ir. Jan van der Zanden . In de kosten /baten analyse van de overheid t.a.v. de onzinnigheid van de Lockdown in maart van dat jaar. 8 juni 2021 ontving hij de stukken en de data waren ronduit schokkend want daaruit bleek dat de ambtenaren een lockdown ontraadden aangezien er per saldo 520.000 gezonde levensjaren (galys) verloren zouden gaan.
  Ingenieur Jan van der Zanden heeft als ad interim directeur leiding gegeven aan een grote tak binnen het CBS maar ook bij de Kamers van Koophandel was hij actief op directie niveau.
  QALYS zijn dan ook de meest objectieve rekeneenheid om termen als nevenschade en disproportionaliteit enige waarde ,context en inhoud te geven omdat ze anders sentimentele woorden blijven die niet meetbaars uitdrukken waarmee een zinnige afweging kan worden gemaakt qua kosten en baten. Wat er nog meer verloren is gegaan is met geen pen te beschrijven . We hebben het hier over een virus wat zo oud is als de weg naar Romen. Inmiddels opgepompt tot een heus controle systeem met groen vinkje. Het eind lijkt zoek. Het volk vrijwel volledig op de knieën gebracht (20 maanden angst strategie) via het huiskamer virus van de NPOS ,NOS en andere mainstream media en betaalde journalisten met het zelfde verhaal. De IC met overspannen verpleegkundige de mede door dit zelfde kabinet tot op de rand van hun kunnen zijn gebracht in de voorafgaande bezuinigingen in de zorgsector. Inhaalzorgen en daaruit voortvloeiende werkdruk komt hier nog bij. Het zorgstelsel na verandering in 2006 (VVD) het zou allemaal beter worden en goedkoper (marktwerking) en een peper duur DBC systeem. Helaas ook dit is de zoveelste fopspeen van een overheid die totaal niet weet wat er werkelijk gaande is . Vrijheden en grondrechten achteloos ter zijde geschoven. Het volk wordt volledig belazerd en afgeknepen in de drang tot nog meer controle en dictatuur . Hoelang is Nederland nog Nederland en zijn we verwijderd van het model China ,is hier de vraag?