• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. J Vandenberg

  “Buurtzorg geeft zorgpersoneel extra salarisschaal”. Dat is de kop van het andere artikel vandaag.
  Zo pak je wel de groep waar het echt om gaat. En is financieel beter te dragen dan alle cao volgers. Min of meer thuis werkend personeel zonder patientencontact hoeft ook geen bonus lijkt me.
  Eigelijk best simpel en misschien moet de bond hier (ook)maar mee aan de slag.

 2. Koos Dirkse

  De bonden moeten zich veel harder opstellen. Die bureaucraten van het NVZ moeten de ogen uit hun kop schamen om zo met zorgpersoneel om te gaan! Ze hebben de afgelopen tijd de benen uit hun kont gelopen en hun eigen gezondheid aan de kant gezet. Zo ga je niet met personeel om! Ze lopen al jaren achter in salaris.
  Het zorgpersoneel moet eens aan zichzelf denken en gooi de boel maar eens helemaal plat! Als kassière verdien je meer, ondanks je zware opleiding en onregelmatige diensten! Zo lopen er nog meer weg! En het kabinet maar piepen dat de zorg het niet aankan! Het geeft liever miljarden uit aan een lockdown dan het zorgpersoneel enige waardering te geven! Diep schaamteloos!

 3. Ed Roijers

  Een dergelijke impasse is niet goed. Beide partijen kunnen dan alleen maar verliezen. Een objectieve bemiddelaar die door beide partijen wordt vertrouwd kan dan uitkomst bieden. Zelf heb ik meerdere malen zo’n rol vervuld met een goede uitkomst.