Vastgoed

Gerben van Dijk treedt toe tot Bouwstenen voor Sociaal

Gerben van Dijk versterkt per 1 mei 2016 het team van Bouwstenen voor Sociaal, platform voor maatschappelijk vastgoed. Hij is nu nog directeur van het Vastgoedjournaal Netwerk Platform.

Zijn inhoudelijke kennis ligt op thema’s als onderhoud, renovatie, transformatie en verduurzaming. Eerder werkte hij bij SBRCURnet, Vernieuwing Bouw en de Bouwcampus. Hij is voorzitter van het Herbestemmingsteam next generation. Volgens Bouwstenen is hij een "goede aanvulling qua inhoud en netwerk om de Agenda Maatschappelijk Vastgoed vooruit te helpen". Van Dijk zal zich daarnaast een dag in de week inzetten voor 'Ruimte om te wonen' als mogelijke oplossing voor de overmaat in het maatschappelijk en commercieel vastgoed.

Bouwstenen voor Sociaal is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed, waaronder gebouwen voor buurten, onderwijs, opvang, cultuur, sport, welzijn, informatie en zorg. Het is een onafhankelijk platform. De VNG, PO-Raad, MOgroep en Aedes steunen dit initiatief.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top