ACTUEEL

Fusie Altrecht en Centrum Maliebaan van de baan

De fusie van Altrecht en Centrum Maliebaan is van de baan. De Ondernemingskamer heeft Centrum Maliebaan geboden het fusiebesluit in te trekken. De OR van Centrum Maliebaan was naar de Ondernemingskamer gestapt, omdat de OR de meerwaarde van een fusie niet inzag.

Fusiebesluit

Altrecht laat in een persbericht weten teleurgesteld te zijn over de uitspraak. Bestuursvoorzitter Roxanne Vernimmen zei eerder deze week nog te verwachten dat de fusie gewoon door zou gaan.

Samenwerking

Altrecht benadrukt dat er geen einde komt aan de samenwerking tussen de organisaties. Vanuit een ‘inhoudelijke drive’ wil Altrecht de samenwerking met Centrum Maliebaan blijven opzoeken.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top