• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

 1. Frank Conijn

  Ik vind het sowieso een slechte en trieste zaak dat de minister zich heeft laten overhalen door Diederik Gommers en Ernst Kuipers om het ziekenhuispersoneel met het Pfizer-vaccin voorrang te geven boven de thuiswonende ouderen. Het zijn juist die ouderen die de ziekenhuisbedden het vaakst/langst bezetten. Dus als je die groep het eerst had gevaccineerd, had de druk op de ziekenhuizen sneller afgenomen dan nu het geval is. Voor één patiënt heb je een veelvoud aan ZH-personeelsleden nodig.
  .

  Dit verwijt ik overigens ook Diederik Gommers en Ernst Kuipers zelf; zij zijn met deze lobby begonnen. En zie waar die nog meer toe leidde: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2363992-vaccinatievoordringers-zorgen-voor-wachtlijsten.html.
  .

  Het ministerie van VWS wekt op deze manier bemand wordt door incapabele mensen. En dat is niet de eerste keer in deze crisis.

 2. Frank Conijn

  Het ministerie van VWS wekt op deze manier de indruk dat het bemand wordt door incapabele mensen. En dat is niet de eerste keer in deze crisis.